Dezvoltare-webRank Math plugin - Optimizare SEO Wordpress

Rank Math plugin – Optimizare SEO WordPress

Rank Math este un plugin SEO destinat siteurilor WordPress cu ajutorul caruia putem avea acces la nenumarate instrumente SEO si analiza de continut.

- Advertisement -

Pluginul Rank Math SEO pentru WordPress se află cu siguranță în topul celor mai bune pluginuri SEO WordPress din multe motive.

Rank Math SEO este un plugin SEO puternic pentru WordPress, care simplifică oricui să-și îmbunătățească SEO conținutului, indiferent de nivelul de expertiză. Fondată în 2018 și cu sediul în India, Rank Math a luat rapid cu asalt lumea pluginurilor WordPress, lăudându-se acum cu peste 1 milion de utilizatori activi.

Caracteristici cheie ale Rank Math SEO plugin

Prima caracteristică care iese în evidență pentru Rank Math este interfața sa de utilizator curată și simplă pe care o vei invata rapid.

- Advertisement -

Rank Math are incluse o serie de module utile pentru optimizarea SEO intr-un website WordPress.

rank math plugin seo

In tabloul de bord Rank Math SEO plugin se poate observa modulele integrate pe care le poti activa sau dezactiva dupa cum iti doresti tu. Ca setari de baza regasim activate module precum:

 • Search Console
 • Schema structurala a datelor SEO
 • SEO analyzer – analiza seo pentru pagini si articole
 • Link counter
 • Local SEO
 • Sitemap XML

Personalizați cu ușurință setările SEO importante, controlați ce pagini sunt indexabile și cum doriți să apară site-ul dvs. în căutare cu date structurate.

Analiza SEO cu pluginul Rank Math SEO

analiza seo rank math

Analiza SEO se efectueaza pentru fiecare pagina, articol sau categorie din cadrul unui website WordPress. Cu ajutorul analizei SEO iti poti optimiza continutul astfel incat sa obtii un rezultat bun pentru conditiile de optimizare seo.

Ce analiza SEO efectueaza Rank Math ?

 • Titluri, Subtitluri si Meta Titluri
 • Descriere META  denumita si Descriere SEO
 • Analiza de continut – caractere folosite, cuvinte cheie si cuvinte asemanatoare cuvintelelor cheie;
 • Analiza asupra imaginilor si caracteristicilor SEO prin verificare atribute ALT
 • Analiza linkuri externe si interne
 • Tabele si date structurale in cadrul articolelor

Cu cat ai un scor bun in analiza SEO efectuata de Rank Math cu atat poti obtine pozitii bune in motoarele de cautare. Un articol scris bine sau o pagina ce contine informatii utile structurate foarte eficient poate ajunge rapid in primele pagini daca sunt respectati toti parametri SEO.

Asistent de configurare Rank Math

Atunci cand instalezi un plugin WordPress SEO precum Rank Math, configurarea devine mult mai usoara odata cu asistentul de configurare Rank Math.

Rank Math practic se configurează singur. Rank Math are un asistent de instalare și configurare pas cu pas care configurează perfect SEO pentru WordPress .

La instalare, Rank Math verifică setările site-ului dvs. și recomandă setările ideale pentru performanță optimă. Expertul pas cu pas configurează apoi SEO-ul site-ului dvs., profilurile sociale, profilurile de webmaster și alte setări SEO.

Rank Math este conceput pentru a vă prezenta informațiile potrivite la momentul potrivit . Interfața de utilizator simplă, dar puternică, evidențiază informații importante despre postările tale alături de postarea în sine. Folosind aceste informații, poți îmbunătăți instantaneu SEO postării tale.

interfata seo

Puteți revizui cu ușurință SEO conținutului dvs. chiar pe măsură ce vă construiți conținutul. Rank Math este usor de folosit si nu iti trebuie o experienta foarte mare pentru a-l folosi.

Caracteristici premium pentru Rank Math SEO

 • Urmărirea cuvintelor cheie – Puteți vizualiza pozițiile în motoarele de căutare ale cuvintelor cheie pentru ultimele douăsprezece luni utilizând funcția de urmărire a rangului cuvintelor cheie. Veți ști mai multe despre eficiența cuvintelor dvs. cheie. O soluție convenabilă pe pagină pentru instrumente de urmărire a cuvintelor cheie similare cu mai robuste .
 • Integrare Google Trend  – Rank Math oferă integrarea Google Analytics 4 împreună cu un instrument de urmărire a rangului cuvintelor cheie.
 • Conectarea cu platforme multiple  – Puteți utiliza Rank Math pentru numeroase site-uri web diferite.
 • Schema Generator  – Acces la un creator avansat de scheme cu peste douăzeci de tipuri diferite de presetări. Acest lucru ar putea fi mai convenabil decât alte instrumente de schemă .
 • Content AI  – Funcții mai avansate pentru AI și vă oferă credite suplimentare pentru a utiliza AI.
 • Mai multe funcții WooCommerce SEO  – Analiză de conținut dedicată pentru pagini, opțiuni de branding personalizate etc. Este întotdeauna o idee bună optimizați WooCommerce pentru SEO .
 • Modul Podcast  – Tot ce aveți nevoie pentru a începe podcastul.

Alaturi de Rank Math un alt plugin SEO pentru WordPress este si cel de la Yoast SEO, folosit de milioane de utilizatori ai platformei WordPress.

Totusi exista o diferenta intre ele si poti vedea Ce plugin seo este mai bun – Rank Math vs Yoast SEO

Poti descarca versiune agratuita din directorul WordPress sau direct de pe site-ul oficial Rank Math disponibil la adresa: rankmath.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

NOU

Iti mai recomandam