Dezvoltare-webCele mai bune 5 plugin-uri de cache WordPress

Cele mai bune 5 plugin-uri de cache WordPress

Căutați cele mai bune pluginuri de cache pentru WordPress?

- Advertisement -

În acest ghid, vom împărtăși cele mai bune pluginuri de cache WordPress pentru site-ul dvs. Activarea unui modul sau plugin de cache este esentiala pentru optimizarea vitezei oricarui site WordPress.

Ce este un cache ?

Un cache este o colecție de date stocate temporar pentru acces rapid la cerere. În computere, informațiile sunt de obicei stocate pe un hard disk sau ssd dupa caz. Când este solicitat, un computer trebuie să ruleze mai multe procese înainte ca informațiile să poată fi prezentate.

Memorarea în cache rezolvă această problemă prin procesarea informațiilor solicitate frecvent și apoi stocarea lor în stocare temporară sau în memorie. Acest lucru permite computerelor să acceseze rapid fișierul.

- Advertisement -

De ce este importantă memorarea în cache?

Memorarea în cache este importantă deoarece reduce sarcina pe serverele dvs. de găzduire web WordPress și face ca site-ul dvs. să ruleze mai rapid. Aveți nevoie de o configurație adecvată de cache pentru a vă îmbunătăți viteza și performanța WordPress.

De ce trebuie sa se incarce rapid site-ul meu ?

Un site web mai rapid vă ajută să generați și mai mult trafic către site-ul dvs. din căutarea organică. Google oferă un avantaj SEO semnificativ site-urilor web mai rapide, ceea ce vă ajută să vă poziționați mai sus în rezultatele căutării.

Cele mai bune 5 plugin-uri de cache

1. WP Rochet

wp roket plugin

WP Rocket este cel mai bun plugin de cache WordPress de pe piață. Este cel mai ușor și mai prietenos plugin de cache pentru începători, ceea ce este de mare ajutor dacă nu cunoașteți termenii tehnici folosiți pentru diferite opțiuni de stocare în cache.

Acest plugin nu este gratuit fapt ce probabil este mai putin folosit de marea majoritate insa, performantele lui fac sa ai un site super rapid.

WP Rocket include, de asemenea, funcții opționale pe care le puteți activa pentru a îmbunătăți și mai mult performanța. Acestea includ imagini de încărcare leneșă (leazy load) , suport CDN, preluare DNS, minimizare și multe altele.

2. WP Super Cache

super cache wordpress

Pluginul WP Super Cache include toate funcțiile de stocare în cache recomandate de care veți avea nevoie pentru a vă accelera site-ul. Aceasta include compresia gzip, cache-ul paginii, preîncărcarea cache-ului, suportul CDN și preîncărcarea cache-ului avansat.

Include o secțiune cuprinzătoare de setări cu o filă separată pentru o configurare ușoară. Pentru instrucțiuni detaliate, consultați articolul nostru despre cum să instalați și să configurați pluginul WP Super Cache.

Download WP Super Cache plugin – vezi aici

3. W3 Total Cache pentru WordPress

w3 total cache

W3 Total Cache este unul dintre cele mai populare pluginuri de cache WordPress. Este un plugin cuprinzător de cache WordPress cu o mulțime de opțiuni care îl pot face să pară puțin intimidant pentru începători.

Include toate caracteristicile de care veți avea nevoie pentru a configura corect un cache WordPress. Acestea includ memoria cache a paginii, memoria cache a obiectelor, compresia gzip, suport limitat pentru minificare și suport CDN . In unele cazuri, incepătorii pot găsi W3 Total Cache puțin dificil de utilizat.

Descarca gratuit W3 Total Cache – vezi aici

4. Sucuri Firewal

sucuri firewal

Sucuri este cel mai bun firewall și plugin de securitate WordPress . Ca firewall pentru site-ul web, Sucuri vine cu o opțiune încorporată pentru a stoca în cache conținutul site-ului dvs. și pentru a activa compresia gzip printr-un clic pe un buton.

Este cea mai bună opțiune pentru orice site, deoarece Sucuri este un firewall la nivel de DNS. Aceasta înseamnă că pot oferi utilizatorilor dvs. conținut stocat în cache chiar înainte ca solicitarea acestora să ajungă pe site-ul dvs. 

Acest lucru oferă site-ului dvs. un impuls incredibil de performanță.

5. LiteSpeed Cache

LiteSpeed ​​Cache pentru WordPress (LSCWP) este un plugin de accelerare a site-ului all-in-one, care oferă un cache exclusiv la nivel de server și o colecție de funcții de optimizare.

LSCWP acceptă WordPress Multisite și este compatibil cu cele mai populare plugin-uri, inclusiv WooCommerce, bbPress și Yoast SEO.

LiteSpeed ​​Cache pentru WordPress este compatibil cu ClassicPress. Acest plugin functioneaza doar pe un server cu tehnologia LiteSpeed.

Descarca plugin LiteSpeed

Memorarea în cache a motorului WP

WP Engine este una dintre cele mai bine gestionate companii de găzduire WordPress . Planurile lor de găzduire vin cu cache încorporate și optimizare a performanței.

Puteți gestiona setările și ștergeți memoria cache din tabloul de bord WordPress. Pur și simplu faceți clic pe meniul WP Engine și sub fila Setări generale puteți gestiona setările cache-ului WP Engine.

Ce recomandam pentru optimizare viteza site ?

  • Gazduire cu resurse premium minim 2 Vcore/cont cPanel sau Vps;
  • Stocare site pe SSD sau SSD nvme;
  • Imagini optimizate in formatul .webp
  • Instalare si configurare plugin de cache.
  • Test de viteza si optimizare seo de specialitate.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți pluginul de cache WordPress  potrivit pentru a vă accelera site-ul. In cazul in care aveti nevoie de ajutor solicitati instalare si configurare plugin de cache prin formularul de contact la IX Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

NOU

Iti mai recomandam