Dezvoltare-webCel mai bun Plugin SEO WordPress

Cel mai bun Plugin SEO WordPress

Folosirea unui plugin sau modul SEO pentru un site WordPress este necesara atunci cand dorim sa optimizam tot site-ul in cele mai bune conditii.

- Advertisement -

Cele mai bune plugin-uri SEO pentru WordPress se regasesc in versiune gratuita sau versiune Premium ce include un abonament fie anual sau lunar. Un plugin SEO premium are la baza mai multe optiuni de configurare SEO care te pot ajuta sa iti dezvolti site-ul WordPress.

Cele mai bune plugin-uri SEO WordPress

Exemplificam in cele ce urmeaza care sunt cele mai folosite plugin-uri SEO pentru WordPress si care sunt considerate cele mai bune optiuni in optimizarea SEO pentru site-urile WordPress.

Yoast SEO plugin WordPress

Yoast SEO este cel mai folosit plugin SEO pentru WordPress și a ajutat milioane de utilizatori sa isi dezvolte eficient site-ul WordPress.

- Advertisement -

Cele mai bune functii pentru Yoast SEO:

 • Îmbunătățiri tehnice automate ale SEO, cum ar fi adrese URL canonice și metaetichete .
 • Sitemap-uri XML avansate ; pentru ca Google să înțeleagă mai ușor structura site-ului dvs.
 • Șablon de titlu și meta-descriere, pentru un branding mai bun și fragmente coerente în rezultatele căutării.
 • O integrare aprofundată Schema.org care vă va crește șansa de a obține rezultate bogate , ajutând motoarele de căutare să vă înțeleagă conținutul.
 • Control deplin asupra breadcrumb-urilor site-ului , astfel încât utilizatorii și motoarele de căutare să știe întotdeauna unde se află.
 • Timpi de încărcare mai rapid pentru întregul site web, datorită unui mod inovator de gestionare a datelor în WordPress.
 • [Premium] Asistență prin e-mail pentru utilizatorii noștri Yoast SEO Premium
 • [Premium] Nou! Yoast SEO Premium vine cu setări ample de accesare cu crawlere care vă ajută să îmbunătățiți modul în care motoarele de căutare vă accesează cu crawlere site-ul.
 • [Premium] Nou! Yoast SEO Premium vine cu o integrare IndexNow la motoarele de căutare ping precum Microsoft Bing ori de câte ori publicați sau actualizați conținut.

In multe cazuri versiunea gratuita este suficienta pentru aplicarea celor mai bune preactici SEO astfel incat sa dezvolti eficient un site web.

Rank Math SEO Plugin WordPress

RANK MATH ÎI ÎNVINGE PE TOȚI CONCURENȚII SĂI, FĂRĂ ÎNDOIALĂ. Unul dintre cele mai complexe module SEO pentru WordPress, usor de configurat si care iti ofera nenumarate functii chiar si in versiunea gratuita.

Download Rank Math

 • Configurare automată — Tot ce trebuie să faceți este să setați câteva opțiuni, iar Rank Math se va configura perfect pentru site-ul dvs.
 • Plugin SEO super rapid – Chiar și după ce ați împachetat atât de multe funcții, Rank Math are o sarcină neglijabilă pe serverul dvs., făcându-l astfel unul dintre cele mai rapide pluginuri SEO pentru WordPress.
 • Sugestii automate de cuvinte cheie de la Google — Obțineți sugestii de cuvinte cheie de la Google pe măsură ce începeți să tastați litere în câmpul de cuvinte cheie focalizat din Rank Math.
 • Noul analizor SEO — Analiza SEO încorporată a Rank Math vă va oferi recomandări SEO pe care le-ați cheltui în mod normal sute de dolari pentru a le obține.
 • Optimizați imediat cuvintele cheie NELIMITATE — Vă puteți optimiza postarea pentru până la 5 cuvinte cheie diferite în mod prestabilit cu pluginul Rank Math și puteți utiliza un filtru pentru a optimiza pentru cuvinte cheie nelimitate.
 • Image SEO – Cu soluția perfectă a Rank Math pentru a adăuga etichete ALT și Titlu din mers, pentru a optimiza imaginile, afișarea în interiorul conținutului și, de asemenea, GRATUIT, nu există niciun motiv să alegeți orice altă soluție SEO care nu oferă toate esențiale. Caracteristici SEO.
 • Harti XML incluse.

 All in One SEO plugin seo

Acest modul este foarte bine optimizat pentru WordPress. Cu all in ONE toate paginile sunt optimizate pentru Google și pentru alți algoritmi populari pentru motoarele de căutare, deoarece respectăm cele mai actualizate standarde SEO și cele mai bune practici SEO.

Analiza noastră de lizibilitate SEO vă oferă mai multe informații despre cum să vă îmbunătățiți conținutul pentru beneficii SEO maxime.

All in One SEO pentru WordPress oferă o integrare perfectă cu platformele populare de rețele sociale precum Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube, LinkedIn, Instagram și multe altele.

Instrumentul TRUST SEO

Cu ajutorul acestei functii All in ONE seo plugin iti analizeaza fiecare pagina din site si iti spune exact cum poti face o optimizare mai buna asupra continutului web.

Download All in ONE plugin

Marea majoritate a proprietarilor de site-uri WordPress aleg sa foloseasca pentru optimizarea SEO Yoast SEO plugin insa recomandarea noastra este Rank Math pentru o performanta si o imagine SEO mult mai elaborata.

Optimizare SEO WordPress

Prin procesul de optimizare SEO IX MEDIA iti propune analiza de specialitate si posibilitatea de a integra usor un plugin SEO performant astfel incat sa inbunatatim rapid rezultatele in motoarele de cautare.

Intra in contact cu IX Media pentru detalii despre optimizarea SEO WordPress.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

NOU

Iti mai recomandam