App InfoAplicatia MyPPC online - Login App PPC Energy

Aplicatia MyPPC online – Login App PPC Energy

Aplicatia MyPPC este disponibila online pentru toti clienti PPC Energy Romania. Descarca noua aplicatie MyPPC pentru Android, IOS si Huawei. Toti clienti Enel care foloseau aplicatia MyEnel este necesar sa descarce si sa instaleze noua aplicatie MyPPc.

- Advertisement -

Descarca Aplicatia MyPPC – Login clienti

Daca inca nu ai instalat aplicatia MyPPC vom publica in cele ce urmeaza optiunile de download aplicatie direct din magazinul de aplicatii aferent sistemului de operare instalat pe dispozitivul tau mobil.

 • Descarca pentru MyPPC Android – Google Play Store
 • MyPPC pentru dispozitivele IOS, Iphone – APP Store
 • Aplicatia este disponibila si pentru dispozitivele Huawei – Gallery APP

login aplicatie MyPPc

Recomandam sa actualizati aplicatia la noua versiune intrucat vor fi corectate anumite erori de functionare online. Poti utiliza si interfata web pentru aplicatia MyPPC Energy astfel incat nu este necesar sa instalezi pe dispozitivul tau daca nu doresti.

- Advertisement -

Facturile la ENEL sunt emise acum pe PPC Energy Romania, compania care in anul 2023 a preluat toate activele Enel din Romania. Incepand din luna Aprilie 2024 poti utiliza aplicatia MyPPC online cu logare direct in contul tau de client.

Functii aplicatie MyPPC Login clienti

Ca orice aplicatie online, aplicatia MyPPC vine cu o serie de functii utile in gestionarea contractului tau cu PPC Energy astfel identificam cele mai uzuale functii regasite in aplicatie:

 • Transmitere index online la PPC Energy direct din aplicatia MyPPC;
 • Poti efecta plati online rapid si simplu doar printr-un simplu click;
 • Ai acces la istoricul de consum si grafice de consum utile pentru cei ce au mai multe locuri de consum in contract;
 • Primesti notificari direct in aplicatia MyPPC precum, plati facturi, transmitere index autocititla PPC Energy;
 • Ai acces mai usor la toate ofertele PPC Energy Romania;
 • Te bucuri de acces rapid si usor la toate datele tale si contractele in desfasurare cu PPC Energy.

MyPPC aplicatie pentru clienti ENEL

Daca vom compara aplicatia MyEnel cu noua aplicatie MyPPC trebuie sa stiti inca de la inceput ca, avem parte de un design asemanator cu vechea aplicatie insa totusi se vede o inbunatatire grafica in aplicatia MyPPC.

aplicatie myppc pentru clienti enel

Date de functionare Aplicatie MyPPC Energy

Pentru utilizarea aplicatie MyPPC pentru dispozitivele Iphone este necesar sa avem o versiune iOS 12.0 sau una mai recenta.

Aplicatia PPC Energy ruleaza si functioneaza si pe sistemul Android cu versiuni mai recente.

Recomandam sa actualizati aplicatia MYPPC la ultima versiune lansata online intrucat vor fi corectate anumite erori in functionarea aplicatiei si sunt actualizate si module de securitate online.

Descarca aplicatia MyPPC numai din surse sigure mai precis din magazinul de aplicatii aferent sistemului sau dispozitivului tau mobil. Daca aplicatia MyPPC nu functioneaza poti accesa interfata web pe pagina oficiala a acestei aplicatii online.

In cazul in care ai intrebari despre serviciile PPC Energy sau despre aplicatia MyPPC poti suna la serviciul de relatii clienti PCC Energy Romania la telefon 021 997.

Daca aplicatia nu functioneaza pe dispozitivul tau mobil poti cere informatii despre compatibilitatea dispozitivelor la serviciul de relatii clienti PPC Energy.

Pentru a achita factura prin intermediul serviciului myPPC, trebuie să deții un cont și să ai la îndemână cardul bancar. Dacă nu ai un cont myPPC, poți crea unul foarte simplu și rapid, fie direct de pe site, fie din aplicația myPPC.

Iti recomandam sa utilizezi si interfata web pentru aplicatia MyPPC – website app

Cum te autentifici in aplicatia MyPPC

 1. In rubrica email/telefon introduci datele de logare astfel: numar de telefon sau adresa de email folosita la crearea contului in vechea aplicatie MyEnel;
 2. In rubrica Parolo se introduce parola curenta sau daca numai ai acces la parola poti reseta parola actuala cu una noua;
 3. Click Autentificare sau Login MyPPC app.

Recuperearea parolei se poate face prin resetare parola astfel dupa veti primi un cod de acces cu ajutorul caruia puteti reseta parola MyPPC Energy.

Descopera aplicatia LIDL PLUS utila celor ce aleg sa faca cumparaturi la LIDL Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

NOU

Iti mai recomandam