Info-mediaDIGI Deranjamente - Asistenta si Suport RCS-RDS

DIGI Deranjamente – Asistenta si Suport RCS-RDS

Digi deranjamente – Contact Digi RCS-RDS – Asistenta Suport Clienti.

- Advertisement -

Pentru a contacta serviciul Asistenta Clienti /DIGI deranjamente puteti apela  numarul de telefon 0314004600 unde veti putea fi recunoscuti dupa id-ul abonamentului. Nu uitati , inainte de a intra  in contact cu cei de la Digi sa identifici Codul tau  de client .

Deranjamente Digi Suport Clienti RCS/RDS

Apeleaza Deranjamente DIGI la Tel: 0314004401 SERVICII FIXE pentru deranjamente la serviciile fixe, precum internet prin cablu fix, TV, fix, si multe altele, numarul de mai sus este destinat acestor lucruri.

0314007777 sau 777 DIGI MOBIL: Apeleaza gratuit numerele afisate anterior daca doresti informatii despre DIGI Mobil, veti putea rezolva probleme, sesizari si multe altele in legatura cu abonamentele sau cartelele prepay.

- Advertisement -

0314004000 SATELIT: Pentru serviciile TV Satelit, apelati gratuit la numarul afisat anterior.
Digi Online, Digi Oriunde, Digi Storage.

Contact DIGI clienti Business: 0314006500 sau *500: Pentru probleme sau intrebari legate de abonamentele business.

Contact deranjamente DIGI MOBIL

Pentru orice întrebare sau problemă legată de serviciile DIGI MOBIL, puteți suna gratuit la numărul 0314007777 sau la varianta scurtă, 777 DIGI MOBIL.

Televiziune – Digi Deranjamente RCS/RDS

digi deranjamente
Digi deranjamente – Contact Digi RCS-RDS – Asistenta Suport Clienti

Dacă utilizați serviciile de televiziune prin satelit oferite de compania DIGI, puteți apela gratuit la numărul te telefon DIGI: 0314004000 pentru a primi asistență și a rezolva orice probleme legate de situatiile ce implica departamentul de asistenta si suport RCs-RDS.

Pentru servicii precum Digi Online, Digi Oriunde și Digi Storage, deși nu există un număr dedicat în mod explicit, puteți utiliza numerele pentru DIGI MOBIL pentru a obține ajutor și informații.

Digi Deranjamente servicii TV

In anumite situatii pot interveni anumite situatii de urgenta in reteua Digi pe care le putem identifica astfel:

 1. Lipsa semnal la televiziunea prin cablu – avarii locala sau avarie pe linia de fibra optica aferenta zonei dvs. De regula echipa tehnica se deplaseaza la locul sesizari prin identificarea la serviciul de asistenta DIGI, a reclamatiei dvs.
 2. Semnal demodulat DIGI – problemele pot aparea daca nu aveti un card SMART CI+ imperecheat cu dispozitivul dvs, cardul nu este introdus corect in slotul CI sau nu aveti un abonament ce va permite receptia canalelor criptate prin semnal demodulat;
 3. Receptie slaba – Pentru canalele HD este necesar sa avem o conexiune stabila cu un semnal puternic recomandat printr-o conexiune fibra optica. Semnalul se verifica de catre echipa tehnica astfel incat sa se stabileasca calitatea acestuia.
 4. Nu receptionezi toate programele din abonament? Verifica daca dispozitivul tau permite receptia Digitala si scanarea programelor s-a efectuat corespunzator.
 5. Daca oricare dintre aceste probleme persisita poti suna la linia 031. 400. 4414 – deranjamente tehnice DIGI

Solutionarea reclamatiilor cu privire la serviciile DIGI cablu si satelit se vor face in urma sesizarilor apeland numarul de telefon Digi – 031 4004600

Anunta Deranjamente DIGI persoane juridice

Asistenta si suport clienti persoane juridice DIGI NET, DIGI TEL DIGI TV CABLU/ SATELIT, DIGI MOBIL – 031.400.6500 sau *500 (apelabil din Digi Mobil)

Deranjamente internet DIGI RCS-RDS

Prin deranjamente DIGI la reteua de internet se intelege functionarea deficitara a internetului in anumite momente pentru care este recomandat sa apelati serviciul de relatii clienti DIGI.

Situatii care impune deranjamente DIGI la internet:

 • imposibilitate de conectare prin User si Parola la internetul fix FiberLink Digi;
 • Nu detii datele de conectare la internet;
 • Ai probleme ce tin de un router conectat la internetul DIGI;
 • Nu ai viteza corespunzatoare conform cu abonamentul de internet Fix. Verifica printr-un test de viteza DIGI;
 • Deconectare frecventa de la internet. Posibile cauze, router cu un sistem software neactualizat, mufe si cabluri vechi cu o degradare a structurii, torsiune firelor la interior. Recomandam sa incercati conexiune pe direct fara trecerea prin roauter iar daca problema persista, apel la serviciul tehnic DIGI.

Iti recomandam sa vezi cum poti activa roaming DIGI

Contact DIGI pentru instalare servicii precum:

servicii digi rcs rds

 1. Televiziune prin cablu (Digi TV): Serviciul ofera acces la numeroase canale TV, inclusiv canale HD si 4K cu posibilitatea de a alege pachete suplimentare de canale în funcție de preferințe.
 2. Internet fix (Digi Net): Furnizează servicii de internet de înaltă viteză, prin fibră optică sau alte tehnologii, în funcție de infrastructura disponibilă în zona ta. Viteza maxima de transfer 1 GBps.
 3. Telefonie fixă și mobilă (Digi Tel): Asigură servicii de telefonie fixă și mobilă, cu diverse pachete și opțiuni, inclusiv minute nelimitate sau abonamente de date mobile.
 4. Internet mobil (Digi Net Mobil): Digi oferă și servicii de internet mobil, care permit utilizatorilor să se conecteze la internet prin rețeaua lor mobilă.

Daca identificati probleme la serviciile exemplificate mai sus intrati in legatura cu departamentul DIGI deranjamente servicii la numerele de telefon expuse mai sus.

Prin articolul prezent pe pagina noastra am sintetizat modalitatile de contact DIGI pentru serviciile oferite mai ales in situatia in care avem de anuntat deranjamente la serviciile contractate.

Descopera modul prin care semnalezi la Digi deranjamante pentru serviciile alese si mai ales accesul la numerele de telefon in functie de serviciul tehnic aferent departamentului de solutionare deranjamente televiziune si internet fix DIGI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

NOU

Iti mai recomandam