Dezvoltare-webCele mai bune 4 pluginuri de formulare de contact WordPress

Cele mai bune 4 pluginuri de formulare de contact WordPress

Care sunt cele mai bune formulare de contact pentru un website WordPress si care este recomandarea noastra daca ar fi sa instalati si sa utilizati un formular de contact.

- Advertisement -

Facem o analiza de specialitate asupra celor mai bune 5 pluginuri de formulare de contact pentru WordPress comparand, avantajele și dezavantajele acestora, astfel încât să puteți adăuga cu ușurință un formular de contact în WordPress.

Formularul de contact este util pentru a facilita modul prin care clienti sau utilizatorii unui website pot interactiona cu tine sau cu angajatii tai.

Care este cel mai bun plugin pentru formular de contact WordPress? 

Desigur si in acest caza, răspunsul la care este cel mai bun plugin de formular WordPress variază în funcție de nevoile și modul de utilizare.

- Advertisement -

WP Forms

formular de contact wpforms

WP Forms reprezinta unul dintre cele mai utilizate formulare de contact atunci cand vine vorba de alegerea unui formular de contact. Utilizam frecvent acest formular atunci cand dorim sa adaugam un formular in rubricile de contact.

Versiunea gratuită vine cu toate caracteristicile de bază ale formularului de contact, inclusiv câmpuri de bază ale formularului, captcha pentru protecție împotriva spamului, notificări prin e-mail și o pagină de mulțumire pentru confirmarea formularului.

Versiunea premium vă permite să extindeți funcționalitatea, astfel încât să puteți crea orice tip de formulare, cum ar fi formulare cu mai multe pagini, formulare de abonare prin e-mail, formulare de plată, formulare de comandă și multe altele.

De regula pentru o setare basic, versiunea gratuita este suficienta pentru a putea fi folosita corespunzator pe site-urile WordPress. WPForms este cel mai bun generator de formulare WordPress de pe piață.

Urmareste si tutorialul nostru despre:  Cum se instaleaza si configureaza WpForms

Ninja Forms

formular ninja forms

Un alt formular de contact recomandat pentru cei ce folosesc WordPress este Ninja Forms, un formular de contact complex ce are la baza o serie de functii menite sa te ajute sa creezi un formular de contact.

Pluginul de bază pentru Ninja Forms este disponibil gratuit din directorul de pluginuri oficial WordPress. Aceasta înseamnă că îl puteți descărca și instala pe câte site-uri dorițiin mod gratuit.

Există extensii premium care vă permit să extindeți funcționalitatea Ninja Forms, cum ar fi conectarea la Campaign Monitor, Freshbooks, Salesforce, notificări prin SMS etc.

Există o opțiune utilă de asistență comunitară, precum și documentație, ghiduri și asistență prin e-mail.

HubSpot formular de contact

formular hubspot

Pluginul WordPress HubSpot este un plugin gratuit de marketing all-in-one care vine cu instrumente precum generatorul de formulare WordPress, chat live, analiză, CRM și multe altele.

Avantaje

Puteți să vă conectați formularele, să gestionați contacte, să segmentați contactele în grupuri/liste și să vedeți fiecare interacțiune pe care un vizitator a avut-o cu site-ul dvs. Acest lucru vă oferă o perspectivă excelentă pentru performanța dvs. de marketing și vânzări pentru siteurile WordPress business.

HubSpot se integrează cu ușurință cu alte instrumente de formulare din lista noastră, cum ar fi WPForms sau Formidable și desigur multe altele.

Contra

Formularele HubSpot nu sunt la fel de puternice precum WPForms sau Formidable Forms, deoarece le lipsesc funcții specifice WordPress, cum ar fi formularele personalizate de înregistrare a utilizatorilor, formularele de conectare, trimiterea postărilor și alte funcții avansate de formulare.

Formidable Forms plugin WordPress

formular de contact wordpress

Un formular de contact puternic ce include nenumarate functii capabile sa rezolve cele mai exigente cerinte atunci cand vine vorba de un formular de contact WordPress.

Puteți folosi interfața de drag-and-drop Formible Forms pentru a crea formulare avansate, cum ar fi chestionare, sondaje, formulare de plată, formulare de înregistrare, formulare de profil și multe altele.

Are o componenta WooCommerce pentru a vă ajuta să construiți formulare de produs și chiar formulare de configurare a produselor WooCommerce care se leagă direct de coșul dvs.

Utilizatorii avansați vor adora cu adevărat funcția Vizualizări formidabile, deoarece vă permite să formatați, să filtrați și să afișați datele trimise de utilizator pe front-end-ul site-ului dvs.

Contra

Generatorul Formidable Forms nu este la fel de intuitiv ca WPForms, deoarece se concentrează pe utilizatori și dezvoltatori avansați.

Care este cel mai bun plugin de formular de contact pentru WordPress?

La aceasta intrebare parerile pot fi impartite insa conform testelor si modului de utilizare usoara iata ce putem spune despre cel mai bun formular de contact gratuit pentru WordPress:

Dacă sunteți începător și nu doriți să cheltuiți bani, atunci mergeți cu WPForms Lite .

Dacă sunteți proprietar de afaceri și doriți să creați formulare puternice fără a învăța cod sau a angaja un dezvoltator, atunci alegeți versiunea WPForms Pro.

Dacă sunteți un dezvoltator care încearcă să construiască formulare mai complexe, atunci nu există o soluție mai bună decât Formulare formidabile.

Pluginurile de formulare WordPress sunt compatibile cu GDPR?

Da, cele mai populare pluginuri de formulare WordPress, cum ar fi WPForms, sunt pe deplin compatibile cu GDPR, deoarece datele clienților sunt stocate pe serverul dvs., nu pe orice platformă terță parte.

Cauta in directorul de pluginuri WordPress pentru mai multe formulare de contact – Vezi aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

NOU

Iti mai recomandam