Cele mai bune programe de chat live pentru afaceri mici

Asistenta si suportul clientilor este esentiala pentru o companie care ofera servicii de IT sau de gazduire web iar interactiunea cu clientii sai trebuie sa fie cat mai usoara si la indemana fiecaruia.

In momentul de fata toate companiile fie ele magazine online, firme de prestari servicii sau companii de IT, au dezvoltat asistenta prin intermediul unui chat astfel incat clientul sa poata interactiona cu un operator din serviciul de asistenta clienti si suport.

Ne propunem sa analizam care sunt cele mai bune programe de chat live pentru asistenta clienti daca ai o firma mica sau mijlocie.

Conform unor analize de specialitate, 73% dintre clienții care folosesc chatul live sunt mulțumiți de experiența lor. Aceasta este mult mai mare decât asistența prin e-mail, social media sau telefon, unde doar 44% dintre oameni sunt mulțumiți de experiența lor.

- Advertisement -

Programe software de chat live

Identificam cele mai folosite si recomandate programe software pentru cei ce doresc sa implementeze pe site-ul lor aceasat metoda de contact si asistenta clienti.

LiveChat

livechat

LiveChat este liderul industriei în software-ul de chat live pentru site-uri. Este foarte ușor de configurat și instalat datorită pluginului lor gratuit LiveChat pentru WordPress.

LiveChat oferă aplicații de asistență prin chat live frumos concepute pe care personalul de asistență pentru clienți le poate folosi pe laptopurile, tabletele și dispozitivele mobile. Aceasta înseamnă că puteți discuta cu clienții în timp ce sunteți în deplasare și fără a fi nevoie să vă conectați la tabloul de bord WordPress.

LiveChat se integrează cu zeci de alte servicii, cum ar fi software-ul CRM popular, cum ar fi Hubspot , Google Analytics și Zendesk. Acceptă conversații omnicanal prin integrarea cu WhatsApp și alte platforme de mesagerie.

Funcționalitatea de chat se încarcă extrem de rapid și oferă o experiență de utilizator mult mai bună decât majoritatea celorlalte programe de chat live.

Folosim LiveChat pe diferitele noastre site-uri de comerț electronic din Romania, deoarece ne ajută să răspundem mai rapid și să oferim interacțiuni generale mai bune cu clienții.

Vezi detalii despre cum poti instala si utiliza LIveChat

HubSpot chat live

hubspot chat live

Chatul live al HubSpot integrează perfect toate datele clienților cu platforma HubSpot CRM, astfel încât nu trebuie să introduceți aceste informații manual.

Puteți folosi instrumentele încorporate HubSpot pentru a personaliza experiența de chat pentru vizitatorii care revin, care s-a dovedit că vă ajută să obțineți mai multe vânzări.

Pe lângă chatul live, HubSpot vine și cu automatizare de marketing prin e-mail, CRM pentru vânzări, software pentru pagini de destinație , software pentru birou de asistență, portal pentru clienți cu autoservire și alte funcționalități puternice de marketing.

Cea mai bună parte despre HubSpot este că există o versiune gratuită, astfel încât să puteți încerca acest software și apoi să decideți dacă este potrivit pentru dvs.

Descarca si instaleaza Hubspot Chat

ChatBot – solutie software de chat live

chatbot

Chatbot-urile automate sunt viitorul software-ului de chat live, deoarece vă permit să interacționați cu clienții 24/7.

ChatBot ajută întreprinderile mici să folosească puterea chatbot-urilor de inteligență artificială (AI) pentru a crește implicarea clienților și satisfacția generală a clienților.

ChatBot are chiar șabloane pentru anumite industrii, inclusiv un bot de cafenea, un bot de recrutare și un robot de restaurant.

Șabloanele ChatBot sunt cu ușurință unul dintre cele mai bune lucruri despre această platformă, deoarece ajută întreprinderile mici să acceseze puterea roboților personalizați și automatizați.

ChatBot se integrează perfect cu WordPress și WooCommerce. Vezi site oficial AICI

SendinBlue chat

sendinblue

SendinBlue este o platformă de chat live puternică, dar prietenoasă pentru începători recomandata pentru afacerile mici si mijlocii.

SendinBlue vă permite să convertiți cu ușurință vizitatorii site-ului dvs. în clienți, răspunzând la întrebările lor în timp real prin chat live. Chatul se integrează cu automatizarea de marketing SendinBlue, care vă permite să captați mai multe clienți potențiali.

SendinBlue oferă un pachet complet de marketing cu CRM, SMS și marketing prin e-mail, pagini de destinație și multe altele. Acest set de instrumente puternic vă ajută să convertiți și mai mulți vizitatori în clienți plătitori.

Tidio chat live

tidio chat

Folosit de peste 300.000 de companii, Tidio este un software popular de chat live pe care îl puteți adăuga pe site-ul dvs. în câteva minute. 

Tidio vine cu peste 35 de șabloane de chatbot gata făcute, astfel încât să puteți răspunde clienților 24/7. Puteți personaliza toate aceste șabloane automate folosind editorul lor de chatbot drag-and-drop.

Indiferent unde vă aflați, puteți păstra legătura cu clienții folosind aplicația pentru desktop sau mobilă Tidio sau widget-ul browserului lor.

Care este cel mai bun soft pentru chat live ?

Trebuie sa ajungem si la o concluzie astfel incat decizia sa fie una cat mai usoara iar aici vom puncta urmatoarele aspecte:

Pentru întreprinderile mici, recomandăm LiveChat ca cel mai bun software de chat live. 

Credem că LiveChat are toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a răspunde la întrebările clienților și pentru a stimula conversiile, la prețul corect.

Dacă sunteți în căutarea unei platforme de marketing și CRM all-in-one care oferă, de asemenea, software de chat live și un generator de chatbot, atunci nu căutați mai departe decât HubSpot . De asemenea, puteți folosi gratuit chatul lor live, ceea ce le face perfecte pentru orice buget.

Ce este un software de chat live pentru afaceri?

Software-ul de chat live pentru afaceri vă permite să comunicați cu clienții dvs. în timp real atunci când aceștia se află pe site-ul dvs. web. Acest lucru vă ajută să răspundeți la întrebările lor principale, astfel încât să poată face o achiziție.

Care este cel mai bun software gratuit de chat live?

Cel mai bun software gratuit de chat live este WhatsApp. Adesea, firmele mici folosesc WhatsApp pentru a discuta cu clienții lor. Deși acesta nu este un adevărat software de chat live, funcționează atunci când afacerea ta este cu adevărat mică.

Daca ai ales un software de chat live pentru site-ul tau WordPress iti recomandam sa vezi care sunt cele mai bune plugin-uri SEO WordPress

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.