Ce este si cum se utilizeaza Google Drive

Google Drive este un spațiu bazat pe cloud pentru stocarea și sincronizarea datelor dintr-un cont Google.

Google Drive include, de asemenea, toate fișierele salvate din alte aplicații Google, cum ar fi Documente, Foi de calcul, Prezentări, Site-uri și Formulare, unde putem colabora cu alți utilizatori în timp real.

Google Drive este practic un mediu de stocare gratuit in limita spatiului de 15 GB.

Utilizare Google Drive

Daca ai un cont de email gMail atunci cu siguranta poti accesa si Google Drive foarte usor direct din pictograma aplicatii Google.Utilizarea Google Drive este foarte usoara si o vei indragi foarte mult.

- Advertisement -

Ce poti face cu Google Drive ?

 • Salvați fișierele în siguranță și accesați-le de oriunde.
 • Căutați fișiere după nume și după conținut.
 • Partajați cu ușurință fișiere și foldere cu alte persoane.
 • Setați permisiunile de acces pentru alte persoane pentru a vizualiza, comenta sau edita fișiere.
 • Accesați rapid fișierele recente.
 • Vizualizați detaliile și activitatea fișierelor.
 • Vizualizați fișierele chiar și atunci când nu sunteți conectat la Internet.
 • Utilizați camera dispozitivului pentru a scana documente pe hârtie.
 • Accesați imagini și videoclipuri din Google Foto.

Google Drive disponibil pe Android si IOS

Daca vrei sa folosesti Google Drive pe dispozitivele mobile poti instala aplicatia usor si rapid dinmagazin play pentru fiecare sitem de operare in parte.

Pentru a partaja un fișier cu Google Drive utilizând aplicația Android și iOS, trebuie să apăsați pe fișierul pe care doriți să îl partajați și apoi să atingeți simbolul cu trei puncte din partea de sus.

Spatiu de stocare in Google Drive

Spatiul de stocare pentru Google Drive sau spatiul de stocare pentru contul tau Google fie ca vorbim de gMail sau Google Foto este de 15 GB. Daca ai multe fotografii sau chiar clipuri video cu siguranta acest spatiu este mic insa se poate mari usor in baza unui abonament.

spatiu google drive

Asadar iata care sunt optiunile de baza pentru Google Drive cand vine vorba de a cumpara spatiu suplimentar pentru stocarea fisierelor:

 • Standart 15 GB gratuit
 • 100 GB la pretul de 9,99 lei lunar fara promotie;
 • 200 GB pretul 13,99 lei lunar;
 • Premium 2 TB la pretul 49,9 lei lunar.

La ce te mai poate ajuta Google DRIVE ?

In general foarte multe aplicatii au ca setare de backup Google Drive iar de aici poti sa iti recuperezi oricand datele fara probleme.

Pentru site-urile web gazduite cu panoul de control CyberPanel, solutia de backup la Google Drive este una foarte utila si poate fi folosita foarte usor si rapid de toti utilizatorii. Pentru acest lucru este necesar sa avem un spatiu de stocare mai mare.

Gazduire web cu CyberPanel reprezinta cea mai performanta solutie de gazduire pentru site-urile WordPress ce au nevoie de resurse mari si acceleratorul Litespeed.

O functie foarte buna este accea de Catuare – Search in Google Drive

Funcții precum căutarea în Drive facilitează echipei dvs. găsirea rapidă a fișierelor prin afișarea rapidă a rezultatelor mai relevante. Daca ai nevoie urgent de un fisier anume poti cauta rapid acel fisier fara a fi nevoie sa urmaresti tot mediul de stocare.

IX Media ofera asistenta si suport pentru tehnologiile noi astfel incat pentru utilizarea noilor functii din diferite aplicatii sa aveti un sprijin real.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.