Contact Orange Relatii clienti – Deranjamente Orange

Orange Romania este cel mai cunoscut operator de telecomunicatii din tara noastra fiind unul dintre principalii furnizori de servicii conexe de internet, telefonie mobila si televiziune prin cablu si satelit.

Descriem in cele ce urmeaza modul prin care poti intra in contact cu serviciul de relatii cu clientii pentru deranjamente Orange, sesizari si reclamatii la serviciile contractate.

Orange este unul dintre cele mai bune optiuni cand vine vorba de serviciile de telefonie mobila avand cea mai performanta retea mobila din Romania pana la data publicarii acestui articol. In unele cazuri pot aparea totusi si aici deranjamente in furnizarea optima a serviciilor de telecomunicatii oferite de Orange.

Contact si Deranjamente Orange

Cum intri in contact cu Orange Romania pentru diverse informatii tehnice sau informatii de natura comerciala. Expunem modul de contact serviciul de relatii cu clientii  pentru deranjamente Orange si informatii servicii.

- Advertisement -

Telefon de contact Orange Romania

Nuamr de Telefon Orange 300 – Serviciul Clienţi – este valabil și pentru clienții “Orange Romania Communications (pentru serviciile de internet, TV si Telefonie Fixă preluate de Orange România)

  Contact Orange persoane fizice:          

 • Accesul la un operator este disponibil de luni până vineri, între orele 08:00 – 20:00 (apel gratuit pentru clienții abonați din reţeaua Orange) şi la numărul 0374.30.03.00 (apel cu tarif normal). Pentru clienții PrePay sunt gratuite primele 2 apeluri efectuate într- un interval de 30 de zile. Începând cu al 3-lea apel din acest interval, transferul către un consultant va fi taxat cu 0.05 euro credit/minut.
 • Sâmbătă – Duminică și sărbători legale: 09:00 – 18:00.
 • Dacă nu ai un număr de telefon Orange, apelează numărul 0374300300 (apel cu tarif normal) şi selectează opţiunea Nu sunt client Orange
 • În roaming, Serviciului Clienți poate fi apelat la numărul +40 374 300 300, taxat ca apel internaţional către România.
 • În afara orelor de program, abonații vor fi redirecționați către Serviciul Clienți la numărul 401, apel taxabil cu 0.14  euro/minut. Transferul către un operator pentru clienți PrePay este tarifat cu 0.05 euro credit/minut.

deranjamente orange

Contact Orange de pe cartela PrePay

1. Bonus și Promoții activezi opțiuni de voce pentru cartela ta Prepay

2. Roaming, internațional și mesagerie vocală poți activa și dezactiva serviciul de roaming, internațional sau mesagerie vocală și să îți adaugi opțiuni care să îți ofere minute sau internet în roaming sau minute internaționale

3. Opțiuni poți să îți activezi opțiuni de voce, internet sau opțiuni speciale cum ar fi Deezer, Orange Cloud sau Antivirus

4. Credit și reîncărcare efectuezi reîncărcari prin cod sau cumperi perioada de valabilitate pentru cartela ta. Poți utiliza reîncărcarea de urgență pentru SIM-ul tău PrePay, transfera credit sau reîncarca alt cont PrePay

5. Contul meu, PUK și blocare număr afli informații despre opțiunile active pe cont, programul Orange Phone Credit sau Orange Family. În plus, poți să blochezi un abonament în caz de pierdere sau să afli codul PUK

6. Setări automate pentru internet si MMS ai la dispoziție setări de internet și MMS pentru telefonul tău.

Deranjamente servicii Orange

Deranjamentele aparute in reteaua Orange pot fi survenite in urma urmatoarelor situatii identificate de clientii Orange:

 • lipsa semnal TV pentru televiziunea de la Orange;
 • internetul nu functioneaza corect sau sunt intreruperi frecvente;
 • Lipsa roaming sau imposibilitate de activare roaming la Orange;
 • Echipamente defecte sau care nu furnctioneaza conform cu specficicatiile parametrilor tehnici;
 • Alte deranjamente Orange sesizate de clientii Orange.

Cum semalati un Deranjament Orange ?

De regula Orange are un departament de relatii cu clientii bine definit care ofera ajutor in orice situatie pe care o putem semnala apeland serviciul de relatii cu clientii Orange:

 • contact Orange prin formular de contact direct pe site – Vezi aici
 • Chat online prin asistentul virtual Djingo – intrebari si raspunsuri rapide preconfigurate;
 • prin apel gratuit la 300 – Serviciul Clienţi
 • Intra in contact cu Orange pe aplicatia MyOrange.

Cum poti sa modifici un abonament Orange?

Pentru abonatii Orange exista o facilitate ce permite optimizarea unui abonament existent pentru clientii Orange dupa cum urmeaza:

 • poți să îl modifici din contul tău My Orange, secțiunea Tarife și Opțiuni – Detalii abonament – Modificare abonament. Poți alege, de asemenea, dacă vrei să cumperi și un telefon odată cu această modificare (vezi imagine 1)
 • poți să îl modifici direct din magazinul online Orange
 • prin apel gratuit la 300 – Serviciul Clienţi
 • sau cu o vizită la oricare dintre magazinele fizice Orange Romania.
Orange TV satelit 

Serviciul  TV prin satelit este transmis prin tehnologia Direct to Home (DTH). Prin intermediul acesteia, canalele TV sunt retransmise printr-un sistem digital, direct prin satelit, în orice punct situat în aria de acoperire a acestuia.

Standardul folosit de Orange este Digital Video Broadcast – Satellite 2 (DVB-S2) – a doua generație de DVB-S. Acesta permite transmiterea canalelor atât la calitate SD, cât și HD.

Semnalul canalelor TV este comprimat pentru a putea fi disponibil pe satelit, iar metoda de compresie folosită este Moving Picture Experts Group – 4 (MPEG-4).

Iti recomandam si articolul – Contact relatii cu clientii Vodafone Romania

Rețeaua Orange România a fost declarată cea mai bună rețea conform certificărilor emise de Systemics-PAB și LCC International, pentru calitatea serviciilor de internet și voce mobilă.

Indiferent de nevoile dvs, departamentul de relatii cu clientii de la Orange va poate rezolva toate solicitarile venite din partea dvs. Modul de contact relatii cu clientii Orange este descris ceva mai sus in cadrul acestui articol.

Daca ati intampinat dificultati cu interactiunea cu serviciul de clientii de la Orange va asteptam cu un comentariu. Toate comentariile sunt verificate de operatorii nostrii si conform IX Media, nu sunt permise afisarea de date personale si date de indentificare client Orange.

Descarca aplicatia MyOrange

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.