Contact eMag – Suport Comenzi & Retur

Modalitate de Contact rapid eMag Bucuresti pentru informatii comenzi, reclamatii sau suport online prin departamentul de relatii cu clientii de la Emag.

Analizam modul princare poti intra in contact cu cei de la Emag pentru comenzi, informatii comenzi sau chiar reclamatii la eMag Bucuresti.

Toate informatiile regasite in articolul nostru sunt regasite in mod oficial si pe site-ul emag.ro astfel incat accesul clientilor la asistenta si suport din partea operatorilor Emag sa fie cat mai rapid.

Datorita numarului foarte mare de solicitari pentru comenzile procesate de Emag fie direct sau prin sitemul MarketPlace, raspunsul la solicitari poate dura mai mult pentru anumite sesizari sau solicitari.

- Advertisement -

eMag contact call center

Pentru a intra in contact cu eMag Ro este necesar sa detii un cont activ pe site-ul oficial al magazinului astfel incat accesul catre un operator Emag sa fie cat mai rapid.

Identificam urmatoarele modalitati de contact eMag:

 1. Prin formular de contact – formular regasit pe site-ul emag.ro
 2. Prin CHAT live din contul de client Emag – De regula acesta este un chat complet automatizat deci interactiunea cu o persoana este posibil sa fie ingreunata.
 3. Call center la telefonul Emag de asistenta – Numarul de telefon Emag a fost desfintat, clientii fiind redirectionati catre chatul live care de multe ori mai rau incurca decat sa ajute.

eMAG este cel mai popular magazin online de comert electronic din Romania fiind accesat de milioane de clienti in fiecare zi. In perioada promotiilor Emag sau de Black Friday, Emag este in topul accesarilor online din Romania.

Contactează EMAG

Identificam rapid situatiile in care avem nevoie sa apelam serviciul de asistenta si suport de la Emag:

 • informatii despre comenzile efectuate pe platforma eMag;
 • informatii si suport facturi si garantii produse;
 • produse nelivrate sau livrate inclomplet;
 • probleme cu abonamentul eMag Genius;
 • reclamatii cu privire la serviciile eMag;
 • alte solicitari depuse la emag Bucuresti.

contact emag

 eMag contact pentru garantii produse

In situatia in care avem un produs cumparat de la eMag si beneficiaza de garantie, de regula cei de la Depanero se ocupa de acest aspect.

 • Depanero (partener de service eMAG)
 • Telefon Garantie produse eMag partener Service: 0742.726.843 (07GARANTIE), *4114 (apelabil doar in retelele mobile)
 • E-mail: contact-service@depanero.ro
 • Reclamatii si sesizari service: sesizari@depanero.ro
 • Adresa: Splaiul Independeței, nr. 319, Sector 6, București.

Contact Service produse – Garantie eMag

Pentru a beneficia de reparatia unui produs aflat in garantie este esential sa intri in contact cu cei de la garantii prin formularul de reparatii produse eMag.

Daca ti s-a stricat un produs vandut de eMAG te rugam completeaza si trimite-ne formularul de reparatie produs. Daca produsul este inca in garantie, beneficiezi gratuit de ridicarea acestuia de catre curier si repararea de catre Depanero, partener de service eMAG.

 eMAG Genius este un un serviciu pe bază de abonament dezvoltat şi administrat de eMAG, adresat Clienţilor Genius. Programul este organizat şi se desfăsoară exclusiv pe website-urile, inclusiv variantele mobile si aplicatiile  eMAG, Fashion Days, Tazz si Freshful.

Formularul de Garantie eMAG

 1. Poti trimite in service produsele vandute de eMAG completand formularul de reparatie produs. Pentru a trimite in service produsele vandute de partenerii eMAG Marketplace, urmeaza pasii afisati in paginile dedicate acestora.
 2. Asigura-te ca produsul pe care vrei sa il trimiti in service are certificat de garantie electronic (oferit de Depanero), pe care il gasesti in sectiunea Garantiile mele din contul tau de client si in emailul pe care l-ai primit la finalizarea comenzii. Apoi completeaza formularul de reparatie produs de mai jos.
 3. Daca in sectiunea Garantiile mele produsul figureaza avand certificat de garantie tiparit (care a venit in cutie, impreuna cu produsul), oferit de catre producator, contacteaza unul dintre service-urile autorizate specificate in el pentru a beneficia de repararea produsului.

Reclamatii eMag

In prezent se pot identifica destul de multe reclamatii cu privire la anumite aspecte ce tin de facturi, produse vandute de eMag sau parteneri. Deprtamentul de relatii cu clientii de la eMag are in vedere solutionarea cat mai rapida a acestor solicitari.

Cum fac o sesizare sau reclamatie la eMAG?

Sesizarile Emag se pot face pe email prin formularul de contact disponibil in linkul urmator – Formular contact 

eMag livreaza rapid produse de dimensiuni mici in punctele easyBox din Romania. Ridicarea produselor livrate la easyBox se poate face odata ce ai primit SMS cu codul pin necesar deschiderii loker-ului tau.

Interactiunea cu serviciiul de relatii cu clientii de la eMag este in continua dezvoltare tocmai pentru a inbunatati modul prin care eMag poate sa gestioneze un numar foarte mare de solicitari online.

Daca ai gasit o modalitate mai rapida de a intra in contact cu eMag poti sa ne lasi un comentariu pentru a ajuta si alti clienti sa intre mai repede in contact cu un operator eMag.

Intrebari frecvente eMAG

 1. Care este numarul de telefon eMag ?
 • Momentan numai este disponibil serviciul de call center eMag.

2. Am primit un produs defect ce fac ?

 • Returnezi produsul defect si soliciti inlocuirea acestuia.

3. Am castigat ceva la un concurs eMag ?

 • Nu dati curs incercarilor de frauda in numele companiei. Accesati numai site-ul oficial emag.ro Semnalizati situatia la serviciul  de suport prin sectiunea contact eMag.

Pentru mai multe detalii despre produsele regasite pe platforma eMag accesati site-ul oficial emag.ro Nu uitati acest articol publicat de IX Media, are drept scop identificarea corecta a modalitailor de contact eMag Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.