Contact relatii clienti Vodafone – Asistenta servicii

Contact relatii clienti Vodafone

Cum interactionezi cu cei de la relatii clienti Vodafone, contact operator serviciu call center Vodafone Romania. Vodafone Romania opereaza servicii de telecomunicatii in Romania fiind unul dintre cei mai apreciati furnizori de servicii de telefonie mobila si internet din Romania.

Abordam in cele ce urmeaza modalitatea contact Vodafone atunci cand ai nevoie sa interactionezi cu serviciul de relatii cu clientii de la Vodafone.

In prezent tot mai multe companii aleg sa implementeze in departamentele de suport si asistenta clienti, chat-uri automate ce preiau raspunsuri dintr-o baza de date bine definita.

- Advertisement -

Interactiunea cu un operator Vodafone poate fi in unele situatii destul de dificila iar din acest motiv analizam modul prin care totusi putem sa intram in legatura cu serviciul de relatii cu clientii Vodafone.

Contact Relatii clienti Vodafone Call Center

Care sunt numerele de telefon call center Vodafone si cum poti intra in contact cu Vodafone daca ai nevoie de asistenta tehnica sau informatii cu privire la serviciile companiei.

Telefon contact Vodafone relatii clienti- *222 / 0372.02.2222Departamentul Relații Clienți – Rezolvă orice solicitare referitoare la telefonia mobilă, telefonia fixă, Internet fix și TV pentru persoane fizice și juridice prin Ghidul Andreea sau cu ajutorul unui consultant.

Contact non stop Vodafone – *555  – Număr cu acces rapid la operator, disponibil non-stop, taxabil cu 1,29 euro pe apel indiferent de durata apelului. Acest numar de telefon este valabil pentru cei ce au nevoie de suport pentru telefonia mobila Vodafone.

Telefon Urgente Vodafone – *228 / 0372.02.2258 – Rezolvă solicitările urgente, în afara programului de lucru (exemplu: blocarea sau deblocarea unui număr Vodafone şi codul PUK).
Număr gratuit din rețeaua Vodafone, apel cu tarif normal din alte rețele, apel taxabil din străinătate/roaming).
Pentru serviciile fixe de la Vodafone identificam pe site-ul companiei un formular de contact prin care poti solicita asistenta si suport servicii fixe – Vezi formular
Iti mai recomandam sa urmaresti si modul prin care poti sa intri in contact cu cei de la DIGI

Contact relatii cu clientii Vodafone

Identificam pe scurt situatiile in care avem nevoie de suport sau de lamuriri cu privire la serviciile Vodafone Romania. Iata care sunt situatiile in care este necesar sa apelam serviciul de relatii cu clientii Vodafone:

 • Facturi si informatii cu privire la serviciile facturate;
 • Servicii fixe – cablu TV si satelit Vodafone;
 • Asistenta tehnica servicii Vodafone;
 • Informatii si suport pentru internet mobil si fix;
 • Probleme legate de activare Roaming sau taxare suplimentara in Roaming;
 • Preturi si servicii Vodfaone – reclamatii sau sugestii cu privire la serviciile Vodafone;
 • Cartela Vodafone – codul PUK , incarcare cartela sau blocare cartela Vodafone;
 • Alte situatii specifice in care avem nevoie de un operator call center Vodafone.

Reincarcare cartela Vodafone – Suport online

 1. Daca folosesti o cartela, faci reincărcarea în noua aplicație My Vodafone:
  • Meniu Rapid > Reîncărcă cu credit  
  • Meniu Rapid > Reîncarcă cu ofertă
 2. Dacă folosești un abonament, poti proceda astffel:
  • Intră in aplicația My Vodafone > Reîncarcă o cartelă
  • Intră in contul tău My Vodafone pe www.vodafone.ro, sectiunea Serviciile tale – Reîncărcare.
Contact relatii clienti Vodafone prin asistent virtual

Tobi este asistentul virtual de la Vodafone care poate rezolva solicitarile dvs in functie de selectarea serviciilor pentru care aveti nevoie de suport si asistenta Vodafone.

contact vodafone tobi

Asa cum se poate exemplifica si in imaginea de mai sus pentru a accesa serviciul de suport si Contact relatii clienti Vodafone este necesar sa, selectati urmatoarele optiuni:

 • Servicii mobile Vodafone – telefonie mobila si acces internet mobil;
 • Servicii fixe – cablu TV, internet fix.

Nu uitati in cazul in care aveti probleme sau va este greu sa intrati in legatura cu serviciul de relatii cu clientii de la Vodafone, va recomandam sa va indreptati catre un magazin Vodafone unde personalul de acolo se va ocupa de solicitarile dvs.

Asistenta  Vodafone contact serviciul de internet

Internetul este vital in multe situatii mai ales pentru persoanele care isi desfasuara activitatile online. In anumite situatii se pot intampina anumite probleme pe care le putem rezolva rapid in ghidul de mai jos:

 1. Asigură-te că toate cablurile sunt conectate corect, iar modemul este alimentat cu energie electrică;
 2. Verifică statusul ledurilor de pe modem;
 3. Dacă utilizezi conexiunea prin Wi-Fi, asigură-te ca ai activat acest tip de conecxiune pe device-ul tău;
 4. Dacă problema pe care o întâmpini se manifestă pe un singur dispozitiv, verifica setările de pe acel dispozitiv (Adresele IP și DNS sa fie obținute automat, iar Proxy să fie dezactivat);
 5. Efectueaza resetarea modemului la setările de fabrica. După resetare procesul de sincronizare al modemului poate dura 10-15 minute.
 6. Verifică statusul serviciilor tale pe factura.vodafone.ro. Intră în cont cu userul și parola contului MyVodafone si accesează optiunea Disponibilitate servicii. În această secțiune poți vedea dacă serviciile tale sunt afectate de o avarie și termenul estimat de rezolvare.

GigaNetwork Fibră a fost desemnată cea mai bună rețea fixă din România, Best in Test 2021, în urma măsurătorilor realizate de umlaut. GigaNetwork este internetul fix de la Vodafone care atinge viteze de pana la 1 GB.s avand o stabilitate foarte buna in functionarea pe termen lung.

Detalii despre factura Vodafone

Nu este necesar sa intri in contact cu Vodafone daca ai nevoie de anumite detalii despre factura ta ci poti urmarii urmatorii pasi:

 • Sună la *121# și primesti mesaj cu datele ultimei facturi;
 • Sună la *100#, alege secţiunea Factură şi Plăţi > Factura ta > Numărul tău
 • În noua aplicație My Vodafone: intră în Meniu > Plată factură > Plătește factura ta (pentru clienţii care nu au abonament ,,Ce Vrei Tu”)

Cam asa stau lucrurile cu Vodafone si modalitatea de contact Vodafone in special departamentul de relatii cu clientii. Va recomandam sa utilizati aplicatia MyVodafone pentru a avea acces mai rapid la toate serviciile dvs la Vodafone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.