Aplicatia Lidl plus – Cardul Lidl App

App InfoAplicatia Lidl plus - Cardul Lidl App

Aplicatia LIDL Plus reprezinta cardul tau de reduceri atunci cand vine vorba de cumparaturi in magazinele LIDL Romania. Cu ajutorul aplicatiei Lidl Plus poti beneficia de reduceri la produsele incluse la promotiile Lidl.

App Lidl PLus – Aplicatie Lidl

Daca vrei sa primesti oferte si promotii personalizate beneficiind de reduceri in magazinele Lidl din Romania, atunci poti instala si utiliza aplicatia Lidl Plus descarcand aplicatia pentru dispozitivele cu Android sau IOS.

Descarca aplicatia Lidl PLUS

app lidl plus

Pentru a folosi LIDL Plus iti recomandam sa descarci aplicatia potrivita pentru dispozitivul tau in special pentru sistemul tau de operare dupa cum urmeaza:

- Advertisement -

*Recomandam sa instalati aplicatia doar daca ati descarcat-o din sursele oficiale enuntate mai sus in paragraful nostru.

Beneficii in utlizarea aplicatiei Lidl PLUS

  •  Activează cupoanele în aplicație și scanează cardul tău digital Lidl Plus la casa de marcat pentru a accesa reducerile și pentru a economisi bani la cumpărături.
  • Scanează cardul tău digital Lidl Plus la casa de marcat pentru șansa de a câștiga un premiu de fiecare dată când faci cumpărături!
  • Regasesti toate bonurile fiscale in aplicatia Lidl Plus. Vei primi sumarul achiziției tale și o copie digitală a bonului tău, direct prin Lidl Plus.
  •  Vei fi la curent cu toate promoțiile. Răsfoiește versiunea digitală a revistei noastre săptămânale, direct în aplicație.

Cardul Lidl Plus

Cardul Lidl Plus se regaseste in aplicatia LIDL pe care daca vrei sa beneficiezi de reduceri suplimentare inmagazinele LIDL iti recomandam sa o descarci si sa o instalezi pe telefonul tau.

Cum functioneaza cardul Lidl plus ?

Acest card este unul digital și poate fi obținut în aplicația Lidl Plus.

Puteți accesa cardul Lidl Plus prin intermediul butonului albastru situat în partea de jos a ecranului, pe pagina de start, din aplicație. Faceți clic pe acest buton pentru a vedea codul dvs. personal QR și pentru a vă identifica la casa de marcat.

Recomandari utilizare Lidl Plus
  1. Descarca aplicatia pentru dispozitivul tau mobil in functie de sistemul de operare;
  2. Actualizeaza aplicatia la ultima versiune disponibila in magazin play sau App store;
  3. Foloseste cardul Lidl Plus odata ce ai ajuns la casele de marcat din magazinele Lidl.

Aplicatia Lidl este utila clientilor ce frecventeaza magazinele Lidl din Romania astfel veti beneficia de ofertele din magazine si chiar veti avea reduceri suplimentare prin intermediul acestei aplicatii de la Lidl.

Aplicatia sau cardul LIDL se poate instala usor urmarind pasii recomandati dupa descarcarea aplicatiei din Magazin Play sau App Store.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.