Politica de confidentialitate

ix-media.ro este un website de informare publica ce permite accesul la informatii publice tuturor utilizatorilor platformei noastre.

Pe site-ul nostru pot aparea Reclame și conținut personalizat, măsurători de reclame și de conținut, informații despre audiență și dezvoltare de produse. Pentru acest lucru vi se cere permisiunea in conformitate cu prevederile europene.

Utilizarea unor date precise de geolocație

Furnizorii de reclame pot:

  • colecta și prelucra date precise de geolocație în sprijinul unuia sau mai multor scopuri. N.B. Geolocația precisă înseamnă că nu există restricții privind precizia locației unui utilizator; acest lucru poate fi exact în limita câtorva metri.

Furnizarea tehnică a reclamelor sau conținutului

Pentru a furniza informații și pentru a răspunde la solicitările tehnice, furnizorii pot:

  • utiliza adresa IP a utilizatorului pentru a furniza o reclamă pe internet
  • răspunde la interacțiunea unui utilizator cu o reclamă prin trimiterea utilizatorului către o pagină de întâmpinare
  • utiliza adresa IP a utilizatorului pentru a furniza conținut pe internet
  • răspunde la interacțiunea unui utilizator cu un conținut prin trimiterea utilizatorului către o pagină de întâmpinare
  • utiliza informații despre tipul și capacitățile dispozitivului pentru a furniza reclame sau conținut, de exemplu, pentru a furniza un fișier creativ sau video al reclamei cu dimensiunea potrivită într-un format acceptat de dispozitiv Furnizorii nu pot:
  • desfășura orice altă operațiune de prelucrare a datelor permisă pentru un alt scop în baza acestui scop.

Controlul datelor personale

Nu sunt permise folosirea adreselor de email sau a datelor personale in scopuri de publicitate online sau furnizarea catre alte entitati din cadrul organizatiilor cu care lucram.

Nu sunt permise publicarea comentariilor ce contin date personale sensibile. Nu sunt stocate comentarii in baza noastra de date decat cele aprobate pe site.

In calitate de utilizator al acestui website se pot solicita stergerea anumitor comentarii daca ele ai fost publicate in mod eronat.

Unii furnizori vă pot prelucra datele cu caracter personal în interes legitim, față de care puteți obiecta prin gestionarea opțiunilor de mai jos. Căutați un link în partea de jos a paginii sau în politica de confidențialitate pentru a vă retrage consimțământul.

Utilizarea profilurilor pentru selectarea publicității personalizate

Publicitatea care vă este prezentată în cadrul acestui serviciu se poate baza pe profilurile dvs. de publicitate, care pot reflecta activitatea dvs. în cadrul acestui serviciu sau pe alte site-uri web sau aplicații (precum formularele pe care le trimiteți, conținutul pe care îl vizualizați), posibilele interese și aspectele personale.

Informațiile privind publicitatea care vă este prezentată și modul în care interacționați cu aceasta pot fi utilizate pentru a stabili cât de bine a funcționat o reclamă pentru dvs. sau pentru alți utilizatori și dacă au fost atinse obiectivele acesteia. De exemplu, dacă ați vizualizat o reclamă, dacă ați făcut clic pe ea, dacă v-a determinat să cumpărați un produs sau să vizitați un site web etc.

Comentariile aprobate pe site pot fi retrase la cerere printr-o solocitare pe adresa noastra [email protected]

Pentru cât timp îți păstrăm informațiile?

Vom păstra informațiile furnizate voit de tine la secțiunea comentarii – și nu numai – până când îți retragi consimțământul. Din momentul în care nu mai ești de acord cu stocarea informațiilor, acestea vor fi șterse.