MyEnel aplicatie Enel

MyEnel este o aplicatie dezvoltata de Enel pentru clientii sai astfel incat in calitate de client Enel sa ai acces la contul tau de client Enel direct din aplicatia MyEnel.

Aplicatia MyEnel Contul meu

Din aplicatia MyEnel avem acces la toate detaliile contractelor semnate cu Enel dar si la facturile aferente unui loc de consum.

Iata care sunt principalele caracteristici ale aplicatiei MyEnel:

  • INDEX – poti transmite un index autocitit la Enel in perioada de transmitere index, poti vizualiza istoric index si poti sa compari consumul pe diferite luni;
  • Facturi si plati – Aici regasim toate elementele de facturare, istoric facturi, plati efectuate la Enel dar si istoricul facturilor;
  • Gaze Naturale – Regasim informatii despre contractul tau cu Enel pentru furnizare gaze naturale;
  • Contul meu Enel – informatii despre contul tau, gestionare parole si locuri de consum, carduri salvate in aplicatia Enel plus alte informatii despre contul tau MyEnel.

Cu MyEnel poți gestiona mai multe locuri de consum de energie electrică sau gaze naturale, poți transmite indexul pentru energia electrică și urmări mai ușor evoluția consumului, poți vizualiza ultimele 12 facturi emise și plățile efectuate.

- Advertisement -

De asemenea, prin MyEnel poți plăti în siguranță facturile pentru unul sau mai multe locuri de consum, poți modifica datele de contact și configura atât notificările pe care dorești să le primești cât și mesajele cu caracter promoțional.

Mai mult decât atât prin activarea serviciului Corespondența și Factura Electronică vei primi factura direct în inbox, atașată la email.

myenel contul meu

Oferte si promotii la Enel din contul MyEnel

In aplicatia MyEnel regasim o serie de oferte si promotii pentru serviciile Enel. Urmareste noutatile despre promotiile Enel direct din aplicatia MyEnel.

Pretul la energie electrica in oferta Enel este afisat direct in aplicatie astfel incat sa regasesti toate elementele ce duc la pretul final afisat pe factura Enel.

Cu oferta Simplu anual de la Enel ai un pret pe kwh dupa cum urmeaza:

  • Preț Enel facturat: 1,30 lei/kWh
  • Pret facturat 0,68 kwh – pentru un consum intre 0 – 100 kwh lunar.
  • 0,80 lei pe Kwh pentru un consum ce depaseste 100 kwh dar nu depaseste 255 kwh lunar.

Pentru consum lunar între 255 kWh și până la 300 kWh, exclusiv pentru consumul ce depășește 255 kWh , precum și integral pentru clienții casnici al căror consum lunar la locul de consum este mai mare de 300 kWh.

Verificare factura enel

Din aplicatia MyEnel poti verifica oricand factura Enel si consumul facturat accesand aplicatia respectiv rubrica Facturi si plati.

Facturile detaliiate se regasesc in aplicatia MyEnel dar si modul de citire: autocitit, estimat sau citit.

Recomandam sa folositi aplicatia MyEnel intrucat reprezinta un mod rapid de gestionare servicii contractate de la Enel Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.